Zoeken

Villa Can Faritzeo op Ibiza
Vorige week dinsdag vlogen wij naar Ibiza om een aantal dagen te genieten van dit mooie eiland. We verbleven in dit prachtige vakantiehuis van Huis Huren Ibiza. Ons huis genaamd Faritzeo is een 400 jaar oude finca en ligt in San Rafael, midden op het eiland. Ik heb nog nooit in zo'n prachtig huis vakantie gevierd.

Ons huis was geschikt voor 8 personen, incl. 3 badkamers en van alle gemakken voorzien. Bij aankomst reden we over een robuust landweggetje naar ons huis, hierdoor kreeg ik direct een vakantie gevoel. De lieve eigenaren gaven ons een rondleiding door alle kamers en de prachtige tuin met privé zwembad omringt door super veel hectare grond gaf direct innerlijke rust.Privé zwembad met waanzinnig uitzicht.

Iedere ochtend ontbeten we buiten op de binnenplaats aan ons privé zwembad. Dit klinkt toch wel erg cool "privé zwembad" Nou dat was het ook! Daarna gingen we met onze huurauto die overigens ook geregeld was via Huis Huren Ibiza op pad. Je kunt via de website je villa en huurauto tegelijkertijd boeken. Een huurauto is een absolute aanrader op dit eiland want alle leuke plekjes zitten verspreid over heel Ibiza.Een tuin om van te houden

Als we niet op pad gingen, genoten we van de heerlijke rust in de tuin van onze Finca. Bij de ingang is er een overdekt lounge terras in de schaduw, aan de zijkant van het huis staat een grote eettafel met 8 stoelen waar je 's ochtends kunt ontbijten met zonsopkomst en last but not least staat er midden in de tuin een grote veranda waar wij iedere ochtend ontbeten naast het zwembad. Rondom het zwembad staan meerdere lichtbedden en een pingpongtafel. Het hoogtepunt van deze tuin waren voor mij toch echt wel de bomen en planten. We hadden onder andere onze eigen sinaasappelboom en bananenplant.

Lees hier: Mijn favoriete stranden van Ibiza.


Love Ibiza

Ik ben absoluut verliefd geworden op dit eiland en vertel jullie in mijn volgende artikel er nog veel meer over! Alle highlights ligt dicht bij elkaar en zijn maximaal 30 min. rijden. De supermarkt en verschillende restaurants waaronder de hotspot La Belle Ibiza zijn op loopafstand van deze villa. Wij hebben onwijs genoten van ons vakantiehuis op Ibiza en mocht je zelf ook nieuwsgierig zijn geworden kijk dan zeker even op huishurenibiza.nl want zij hebben een enorm groot aanbod met de meest prachtige huizen en villa's.