Zoeken

Relaxed meiden weekend op Fuerteventura tijdens de ultieme retreat


Een inspirerende mini-vakantie in een fijne villa met uitzicht op zee, waar NIETS moet en Petite Retreat alles voor je regelt. Yoga in het ochtendzonnetje, en een uitgebreide massage aan huis. Daarnaast wordt je iedere dag in de watten gelegd met heerlijke gezonde maaltijden.


Even helemaal niks

Samen met mijn zus vloog ik naar Fuerteventura om hier een aantal dagen te genieten van dit prachtige relaxte eiland. We verbleven met 5 meiden in een huis van Petite Retreat. Petite Retreat organiseert reizen waarbij je totaal in de watten word gelegd. Zo konden we genieten van een Villa met zwembad, een privé kok, yoga lessen en massages. Je kunt dus alle dagen lekker bij de villa chillen en totaal relaxen of ook het eiland verkennen zoals wij deden.


Road Trip

De 2e dag gingen we gelijk een road trip maken met onze huurauto. Net als op Ibiza raad ik op Fuerteventura ook zeker een huurauto aan. We kregen de beschikking over een super leuke Fiat 500 die perfect was voor 2 personen. Vanaf onze villa in Caleta de Fuste reden we de hele Oost Kust af naar Corralejo. We kwamen langs de meest prachtige stranden en zandduinen met de mooiste blauwe zee. Vanaf Corralejo reden we naar een een super hip dorpje genaamd Lajares waar we heerlijk geluncht hebben. Vanaf daar reden we door naar El Cotillo aan de West Kust met een haventje en het prachtige vulkanische landschap waar de Canarische Eilanden om bekend staan.


> Bekijk hier huurauto's op Fuerteventura


Uitstapje vaan Oasis Park Fuerteventura

De laatste dag maakte we een uitstapje naar Oasis Park Fuerteventura. Dit is de dierentuin van het eiland maar niet zomaar een dierentuin. Dit enorm grote park staat bekend om de beplanting en de enorm grote dierenverblijven. De dieren hebben hier zoveel ruimte dat ik oprecht denk dat sommige dieren niet eens doorhebben dat ze in een "hok" zitten. Bij de ingang kon je zakjes groente kopen om de Giraffe te voeren en dit wilde ik natuurlijk ook proberen! Naast de dieren heeft Oasis Park ook de grootste botanische tuin van Europa. Deze tuin staat vol Palmbomen en Cactussen wat er echt prachtig uitziet.


Zelf een retreat boeken?

Wil je ook even helemaal tot rust komen en in de watten gelegd worden neem dan zeker eens een kijkje op de website van Petite Retreat want Petite Retreat verzorgt voor jou de ultieme relax-ervaring op zonnig Fuerteventura!