Zoeken

Relaxed meiden weekend op FuerteventuraChill Mode

Samen met mijn zus vloog ik naar Fuerteventura om hier een aantal dagen te genieten van dit prachtige relaxte eiland. We verbleven met 5 meiden in een huis van Petite Retreat. Petite Retreat organiseert reizen waarbij je totaal in de watten word gelegd. Zo konden we genieten van een Villa met zwembad, een privé kok, yoga lessen en massages. Je kunt dus alle dagen lekker bij de villa chillen en totaal relaxen of ook het eiland verkennen zoals wij deden.

Together with my sister I flew to Fuerteventura to enjoy a few days of this beautiful relaxed island. We stayed with 5 girls in a Petite Retreat house. Petite Retreat organizes trips where you can totally relax. You can enjoy the Villa with swimming pool, a private cook, yoga classes and massages. So you can chill all week at the villa every day and relax completely or explore the island as we did.


Road Trip

De 2e dag gingen we gelijk een road trip maken met onze huurauto van Easyterra. Net als op Ibiza raad ik op Fuerteventura ook zeker een huurauto aan. We kregen de beschikking over een super leuke Fiat 500 die perfect was voor 2 personen. Vanaf onze villa in Caleta de Fuste reden we de hele Oost Kust af naar Corralejo. We kwamen langs de meest prachtige stranden en zandduinen met de mooiste blauwe zee. Vanaf Corralejo reden we naar een een super hip dorpje genaamd Lajares waar we heerlijk geluncht hebben. Vanaf daar reden we door naar El Cotillo aan de West Kust met een haventje en het prachtige vulkanische landschap waar de Canarische Eilanden om bekend staan.

The 2nd day we went on a road trip with our rental car from Easyterra. Just like on Ibiza, I definitely recommend a rental car on Fuerteventura. We were offered a super nice Fiat 500 that was perfect for 2 people. From our villa in Caleta de Fuste we drove the entire East Coast to Corralejo. We passed the most beautiful beaches and sand dunes with the most beautiful blue sea. From Corralejo we drove to a super cute village called Lajares where we had a delicious lunch. From there we drove to El Cotillo on the West Coast with a harbor and the beautiful volcanic landscape that the Canary Islands are known for.


Zoo

De laatste dag maakte we een uitstapje naar Oasis Park Fuerteventura. Dit is de dierentuin van het eiland maar niet zomaar een dierentuin. Dit enorm grote park staat bekend om de beplanting en de enorm grote dierenverblijven. De dieren hebben hier zoveel ruimte dat ik oprecht denk dat sommige dieren niet eens doorhebben dat ze in een "hok" zitten. Bij de ingang kon je zakjes groente kopen om de Giraffe te voeren en dit wilde ik natuurlijk ook proberen! Naast de dieren heeft Oasis Park ook de grootste botanische tuin van Europa. Deze tuin staat vol Palmbomen en Cactussen wat er echt prachtig uitziet.

The last day we made a trip to Oasis Park Fuerteventura. This is the zoo of the island but not just a zoo... This huge park is known for the planting and the huge animal places. The animals have so much space here that I sincerely think that some animals do not even realize that they are in a "cage". At the entrance you could buy bags of vegetables to feed the Giraffe and of course I wanted to try this! Besides the animals, Oasis Park also has the largest botanical garden in Europe. This garden is full of Palm trees and Cacti which looks really beautiful.


Relax Island

Wil je ook even helemaal tot rust komen en in de watten gelegd worden neem dan zeker eens een kijkje bij Petite Retreat want je hoeft hier zelf nergens over na te denken, alles word voor je verzorgd en geregeld.

Do you also want to completely relax then take a look at Petite Retreat because you don't have to think about anything yourself, everything is taken care of and arranged for you.

#fuerteventura #island #retreat #relax