Zoeken

Zomervakantie in MontenegroSummer in Montenegro

Afgelopen weekend ging ik op zomervakantie naar Montenegro. Misschien niet direct het eerste land waar je aan denkt bij een zomervakantie, maar geloof me dit is echt de ultieme bestemming! Montenegro heeft prachtige natuur, een mooie kust met blauw water en de locals zijn super aardig! Wij verbleven in het Iberostar Bellevue Hotel in Budva, geboekt via TUI Vliegvakanties. Dit all inclusive hotel ligt direct aan de zee en is voorzien van 3 zwembaden en verschillende sportvelden. Ik ging op pad met mijn go pro en drone om dit prachtige resort vast te leggen. Ik maak zelf gebruik van de Go Pro Hero 5 Black en de DJI Mavic Pro Drone.

Last weekend I went to Montenegro for a summer holiday. Probebly not the first country you think of during a summer vacation, but believe me this is the ultimate destination! Montenegro has beautiful nature, an amazing coast with blue water and the locals are super nice! We stayed at the Iberostar Bellevue Hotel in Budva, booked through TUI Flight Holidays. This all inclusive hotel is located directly next to the sea and has 3 swimming pools and various sports fields.


Cats of Kotor

De derde dag maakte we een uitstapje naar Kotor. De oude stad van Kotor heeft de meest leuke steegjes met horeca en boetiekjes en vooral heel veel katten. Ik ben echt een kattenliefhebber dus mijn geluk kon niet op in Kotor. De bewoners verzorgen de katten met veel liefde en zo zie je op ieder pleintje wel een aantal katten genieten in de zon. Vervolgens gingen we met de boot naar het eiland Our lady of the rocks, dit is een klein eiland in de baai van Kotor met een prachtig kerkje.

The third day we made a trip to Kotor. The old town of Kotor has the most lovely small streets with restaurants, boutiques and especially lots of cats. I am a big cat lover so I was so happy at this place The locals take care of the cats with a lot of love and on every square you see a few cats enjoying the sun. Then we went by boat to the island Our lady of the rocks, this is a small island in the Bay of Kotor with a beautiful church.


Waar schijnt de zon wel

Montenegro is voor mij echt een ultiem vakantieland om te genieten van zon, zee en rust. Je kunt rustig relaxen aan het zwembad, genieten op het strand of de oude stadjes afstruinen en genieten van de natuur.

Montenegro heeft heerlijk warme zomers en wil je er nu echt zeker van zijn dat je lekker weer hebt op de vakantie bestemming kijk dan op www.waarschijntdezonwel.nl

Je kunt hier je maximale en minimale gewenste temperatuur invoeren en dan zoekt deze website de ideale vakantie bestemming voor jouw! Dankzij deze website kwamen wij terecht in het prachtige onontdekte Montenegro.

For me, Montenegro is truly an ultimate holiday destination for enjoying sun, sea and relaxing. You can chill at the pool, enjoy the beach or stroll through the old towns and enjoy nature.

Montenegro has wonderfully warm summers and you really want to be sure that you have good weather at the holiday destination please check www.waarschijntdezonwel.nl

You can enter your maximum and minimum temperature here and then this website searches for the ideal holiday destination for you! Thanks to this website we ended up in the beautiful undiscovered Montenegro.

For more pictures take a look at my Instagram

#montenegro #travel