Zoeken

Met de trein naar ParijsMet de Thalys naar Parijs.

Dinsdag ochtend 6:58 vertrok ik samen met een vriendin naar Parijs. We gingen met de Thalys vanaf Rotterdam Centraal naar Paris Gare du Nord. Je stapt dan midden in het centrum van Parijs uit. Ik ben al eens eerder met de auto naar Parijs geweest en dan doe je er ongeveer 5 uur over, daarnaast moet je meerdere keren tanken en de parkeerkosten in Parijs zelf nog betalen. De trein doet er maar 2,5 uur over en je hebt uiteraard geen parkeerkosten. De keuze was voor ons dus snel gemaakt! Het personeel van de Thalys bracht ons een lekker ontbijtje en voor we het wisten waren we er al.

On Tuesday morning 6:58 I left for Paris with a friend. We went with the Thalys from Rotterdam Central to Paris Gare du Nord. You step out in the center of Paris. I have been to Paris by car before and then it took about 5 hours, you have to refuel several times and pay the parking costs in Paris. The train takes only 2.5 hours and you obviously have no parking costs. So the choice was made quickly for us! The staff of the Thalys brought us a nice breakfast and before we knew, we were already there.


Eiffeltoren

Ons hotel lag direct om de hoek van de Eiffeltoren en vlakbij de Arc de Triomphe. We waren hier voornamelijk om leuke foto's en video's te maken. De ligging van het hotel was dus perfect. We hebben de volgende ochtend ontbeten op een kleedje bij de Eiffeltoren in de zon en diezelfde avond genoten van de lichtjes in het donker. De Eiffeltoren geeft mij altijd een magisch gevoel en ik kan daarom ook niet naar Parijs gaan zonder hem bezocht te hebben. Na zonsondergang gaat de Eiffeltoren om ieder uur, 5minuten knipperen. Mocht je benieuwd zijn kijk dan zeker eventjes op Instagram naar mijn Parijs Stories.

Our hotel was right around the corner from the Eiffel Tower and near the Arc de Triomphe. We were mainly here to make nice pictures and videos. The location of the hotel was perfect. We had breakfast the next morning by the Eiffel Tower in the sun and that same evening enjoyed the lights in the dark. The Eiffel Tower always gives me a magical feeling so I can't go to Paris without visiting it. After sunset, the Eiffel Tower will blink every 5 minutes. If you are curious, then be sure to check out my Paris Stories on Instagram.


Croissant

Ik heb voor het eerst een Almond Croissant op in Parijs en jeetje wat was dat lekker! Nu wil ik niks anders meer... Mocht je nog nooit in Parijs zijn geweest dan moet je dit echt een keer doen. Genieten van de leuke straatjes, heerlijke broodjes en de leuke winkels/warenhuizen. Parijs is echt mijn favoriete stad in Europa voor ieder seizoen. Aangezien je er super snel bent vanuit Nederland en heel veel kunt bezichtigen in een korte tijd. Ik kom hier zeker één keer per jaar terug! Vanaf volgend jaar kun je ook rechtstreeks naar Disney Land Parijs met de Thalys dus dat word zeker mijn volgende plan. Je hebt stopcontacten en wifi in de trein en je hoeft zelf niet op de weg te letten hihi. Het hotel is ook zeker een aanrader dus mocht je opzoek zijn naar een hotel vlakbij de Eiffeltoren moet je zeker even een kijkje nemen! (no spon!)

I have taste an Almond Croissant in Paris for the first time and it was soooo good! Now I can eat them all day... If you've never been to Paris before, you really have to do this once. Enjoy the nice streets, delicious pastry and the nice shops / department stores. Paris is really my favorite city in Europe for every season. I will definitely return here once a year! From next year you can also go directly to Disney Land Paris with the Thalys so that will definitely be my next plan. You have power sockets and wifi in the train and you do not have to pay attention to the road hihi. The hotel is also highly recommended so if you are looking for a hotel near the Eiffel Tower you should definitely take a look! (no spon!)

Au Revoir!

#paris #parijs #thalys #city