Zoeken

De leukste najaarsmode van 2018De hemdjes kunnen weer de kast in want de herfst is vandaag officieel begonnen en dat betekent tijd voor de leukste, nieuwste najaarsmode van 2018. Ik ben super excited want de herfst is echt een heerlijk seizoen. Tijd voor truien, jasjes en overknee boots. Vandaag deel ik de leukste items van twee van mijn favoriete merken, Catwalk Junkie en Aaiko. Beide hebben onwijs leuke printjes welke je goed kunt gebruiken op een sombere herfstdag.

Ruitjes

Laten we beginnen met de ruitjes trend. De ruitjes waren deze zomer al overal te spotten en die nemen we ook lekker mee de herfst in. De ruitjesprint zien we heel veel terugkomen in leuke jasjes maar ook in rokken, broeken en zelfs leuke hoofdaccessoires. Ik ben zelf groot fan van de suit trend maar ik vind het juist heel tof als je deze trend combineert met een rokje. Beide merken spelen goed in op deze trend en verkopen veel leuke items met deze print. Deze lange blazer is echt mijn favoriet. Door de kleine sterretjes is dit echt een statement piece. Op de website van VT Mode kun je alle leuke items bewonderen, inspiratie opdoen of direct kopen als je net als ik niet langer kunt wachten om al deze heerlijke nieuwe items te dragen. Ik bestel Catwalk Junkie altijd online.

met de code VT-18LQFJLP krijg je 5% korting t/m 5 november 2018 op VTmode.nl

Sweater Weather

Mijn tweede favoriete item voor de herfst zijn truien. Heerlijke oversized truien waar je in weg kunt kruipen. Op een leuke jeans of flared broek, een rokje of legging. Een trui kan ALTIJD! Vaak koop ik mijn truien 1 of zelfs 2 maatjes groter omdat ik het heel tof vind als deze dus echt oversized zit. Naast dat dit super chill aanvoelt ziet het er ook nog eens lekker casual uit. In de collectie van Aaiko kleding zien we heel veel groen terugkomen dit najaar. Ik vind groen de ultieme herfstkleur. De herfst is HET seizoen om kleur te dragen. Veel mensen moeten wennen aan het herfstweer en stralen dat ook uit in hun kleding. Vaak worden sombere kleuren gedragen zonder printjes of leuke opdruk. Durf dus een sprekende kleur te dragen, hier word je zelf ook vrolijk van! Mocht je toch voor een donkere kleur kiezen, zoek dan naar een leuke print of opdruk.

Najaar 2018

Ik hoop dat je nieuwe inspiratie hebt opgedaan na het lezen van deze blog maar draag vooral lekker wat je zelf leuk vindt dit najaar! Na het schrijven van dit artikel heb ik in ieder geval zin gekregen om lekker met mijn nieuwe trui op de bank te ploffen met een kop thee.

Tot de volgende keer!

#fashion #najaarsmode #herfst #trends