Zoeken

De leukste dingen om te doen op FuerteventuraVeel mensen kiezen voor een zonvakantie naar de Canarische Eilanden. Na Tenerife is Fuerteventura het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Fuerteventura is omringt met waanzinnige stranden, vulkanisch landschap en je hoeft je hier absoluut niet te vervelend! Dit zijn de leukste dingen om te doen op Fuerteventura!Maak een road-trip

Fuerteventura is het perfecte eiland om te ontdekken met de auto. Wij maakte een road-trip langs de oostkust omhoog langs de prachtige stranden en zandduinen. We kwamen aan in het noorden van het eiland bij het prachtige vulkanische landschap. Een auto huren kan heel voordelig op de luchthaven van Fuerteventura of vanuit huis bij bijvoorbeeld SunnyCars. Omdat het eiland erg compact is kun je op 1 dag al een hele toffe road-trip maken.


> Bekijk hier hotels op Fuerteventura

> Bekijk hier reizen naar Fuerteventura bij Sunweb

> Huur hier een auto voor op Fuerteventura

Breng een bezoek aan eekhoorn beach

Op het prachtige strand Caleta de Fuste kun je heerlijk genieten van de zon en zwemmen in het prachtige blauwe water. Maar als je doorloopt naar de pier wordt je omringt door de meest schattige eekhoorns. Deze diertjes genieten van de zon en klimmen graag over de rotsen.> Bekijk hier: De mooiste stranden op Fuerteventura

> Lees hier: La Palma: de groene verrassing van de Canarische Eilanden


Ga alle mooie stranden af

Fuerteventura is het perfectie eiland om meerdere stranden te ontdekken. Er zijn talloze witte stranden aan de zure blauwe zee waar je uren kunt staren naar het uitzicht. Onderweg kom je typische Spaanse strandtentjes tegen waar je kunt genieten van tapas en sangria.

Ga naar de dierentuin

Mocht je afreizen naar Fuerteventura breng dan ook zeker een bezoekje aan het Oasis Park. Dit is de dierentuin van het eiland maar niet zomaar een dierentuin. Dit enorm grote park staat bekend om de beplanting en de enorm grote dierenverblijven. De dieren hebben hier zoveel ruimte dat ik oprecht denk dat sommige dieren niet eens doorhebben dat ze in een "hok" zitten.