Zoeken

de 5 mooiste resorts in El Gouna, Egypte


Egypte is de perfecte bestemming om te overwinteren. Je kunt hier waanzinnig snorkelen, op safari in de woestijn en ultiem relaxen. De onderwaterwereld van Egypte is adembenemend en El Gouna is dit jaar the place to be! El Gouna ligt vlakbij de luchthaven van Hurghada en is heel rustgevend. Maar waar te verblijven? Bekijk hier de mooiste resorts van El Gouna, Egypte op een rijtje!

Sheraton Miramar

Hotel Sheraton Miramar Resort is een 5 sterren hotel en met 339 kamers één van de grootste resorts van El Gouna. Sheraton Miramar ligt direct aan het strand en heeft verschillende restaurants op het resort waaronder een Italiaans en mediterraans restaurant. Je kunt hier genieten van 3 zwembaden, de spa en het privé strand.


> Bekijk hier Hotel Sheraton Miramar Resort

Steigenberger Golf Resort

Het Steigenberger Golf Resort is ook een 5 sterren resort en beschikt over 2 buitenzwembaden en 2 extra kinder zwembaden. Dit hotel heeft diverse activiteiten waaronder volleybal, tafeltennis, darten en de 18 hole golfbaan gelegen naast de spa. Dit hotel staat zeer bekend om het goede eten en wordt ook regelmatig gebruikt als trouwlocatie.


> Bekijk hier het Steigenberger Golf Resort

Lees ook: de 5 leukste dingen om te doen in El Gouna, Egypte.

Sultan Bey

Het 4 sterren Hotel Sultan Bey ligt in het centrum van El Gouna. Het hotel is gelegen aan een prachtige lagune en beschikt over meerdere restaurants en cafés. Elke woensdag verzorgd Sultan Bey het buffet van de Oasis Night. Deze avond kun je dineren in de woestijn en op traditionele wijze genieten van verschillende optredens.


> Bekijk hier Hotel Sultan Bey

Three Corners Ocean View

Hotel Three Corners Ocean View is een adult only hotel. Dit 4 sterren hotel is gebouwd op de punt van de Abu Tig jachthaven van El Gouna. Hierdoor heeft het hele hotel uitzicht op zee met op de punt een prachtig rond zwembad. Ook beschikt het hotel over 4 bars en een wellness center.


> Bekijk hier Hotel Three Corners Ocean View

Ancient Sands Resort

Het 5 sterren Hotel Ancient Sands Resort beschikt over 146 kamers, 5 zwembaden en een prachtig uitzicht op de golfbaan en de woestijn. De rustige ligging en het goede eten trekt veel mensen naar dit resort. Vanuit het hotel kun je diverse wateractiviteiten doen waaronder vissen en snorkelen.


> Bekijk hier Hotel Ancient Sands Resort

> Bekijk voor meer accommodaties op de website van D-reizen