Zoeken

La Folie Douce de Franse waanzin op de pisteLa Folie Douce de Franse waanzin op de piste.

La Folie Douce oftewel "de zoete waanzin" is het party concept in de Franse Alpen. Voor iedereen die zegt dat je niet kunt Apres-Skiën in Frankrijk moet hier zeker een keer naartoe gaan. Vanaf 11:30 uur kun je bij La Folie Douce terecht voor de lunch en de openlucht discotheek start 's middags om 15:00 uur. Onder de lunch zijn er diverse zangers en zangeressen met dansers aanwezig om je te entertainen en tussen 15:00 en 17:00 uur gaat de DJ aan de slag. Deze openlucht discotheek is the place to be in Frankrijk om je skidag mee af te sluiten.


De 6 vestigingen van La Folie Douce.

La Folie Douce heeft inmiddels 6 vestigingen van hun openlucht club in de Franse Alpen en sinds eind 2018 is het allereerste La Folie Douce hotel geopend in Chamonix. Ik heb het geluk gehad 3 van deze vestigingen te mogen bezoeken en wil uiteraard ook nog een bezoekje brengen aan de andere 4. Je vindt La Folie Douce tot nu toe in:

1. Val d'Isere

2. Meribel/Courchevel

3. Val Thorens

4. Morzine Avoriaz

5. Alpe d'Huez

6. Saint Gervais


7. Les Arcs ( opent december 2019)La Folie Douce opent in Les Arcs.La Folie Douce opent in december 2019 zijn 7e vestiging in de plaats Les Arcs. Les Arcs is onderdeel van het skigebied Paradiski. La Folie Douce in Les Arcs is zowel per gondel, te voet of per ski bereikbaar. Er is dus echt geen excuus om niet te feesten! Wat is nieuw aan deze locatie? La Folie Douce, Les Arcs heeft langere openingstijden. Hier kun je dagelijks tot 19.00 uur genieten van de openlucht discotheek en elke donderdag blijft deze vestiging open tot middernacht.
Video: La Folie Douce in Morzine Avoriaz

Video: La Folie Douce in Val Thorens en Meribel


Ik ben benieuwd of jij al een keer een bezoekje hebt gebracht aan een La Folie Douce en zo ja welke?

#lafoliedouce #fransealpen