Zoeken

Met de Thalys door heel EuropaMet de Thalys door heel Europa

Niks is leuker om naar de dag toe te leven dat je op vakantie kunt gaan. Of je nou op citytrip gaat naar Parijs of op zonvakantie naar Valence. Als je op vakantie gaat, zul je al snel denken aan een reis met het vliegtuig of de auto. Maar heb je er weleens over nagedacht om met de trein te gaan? De Thalys is een hogesnelheidstrein, waar je vast weleens van gehoord hebt. Zo ben je in no-time op je bestemming zonder te hoeven wachten voor de lange douane controle op het vliegveld of al die eindeloze files, die je onderweg tegenkomt. Dat maakt reizen met de trein een super fijn vervoersmiddel. Wist je dat de Thalys naar ontzettend veel bestemmingen reist? Denk hierbij aan talloze plaatsen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Ga op een goedkope stedentrip

Nog een ander voordeel aan de trein is dat het helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Zo kun je ook met een klein budget reizen naar een bestemming naar keuze. Zo reis je op sommige dagen vanuit Amsterdam naar Parijs voor maar €35, wie wilt dat nou niet? Dat maakt het heel leuk om je partner of je lieve moeder te verrassen met een leuke stedentrip. Zo kunnen jullie samen jullie ogen uitkijken in een nieuwe stad, waarbij je ook nog eens heel goedkoop uit bent. Zo kun je bijvoorbeeld reizen naar steden zoals Antwerpen, Keulen, Düsseldorf of Marseille.


Vakantie naar de zon

Ook is het mogelijk om te reizen naar een bestemming waar je in de zomer heerlijk kunt genieten van de warme dagen vol met zon. De Thalys is namelijk ideaal voor gezinnen. Zo kun je bijvoorbeeld je stoel van tevoren gratis reserveren, waardoor je allemaal gezellig bij elkaar zit. Tijdens de reis kun je lekker je benen strekken en lopen naar de Thalys Bar. Hier kun je tussendoor even wat te eten of drinken halen. In de zomer periode kun je reizen door heel Frankrijk heen. Denk hierbij aan het Zuid Franse Valence, Aix-en-Provence of bijvoorbeeld Avignon.


Een avontuurlijke wintersport

Ben jij juist opzoek naar een meer avontuurlijke vakantie, zoals wintersport? Ga dan in de winter samen met de Thalys naar de prachtige Franse Alpen, waar de pistes op je liggen te wachten. Zo kun je binnen enkele uren aan de voet van Chambéry staan. Wanneer je reist met de Thalys kun je ontzettend veel bagage meenemen en hier hebben ze geen standaard kilotarief. De bagage zit namelijk altijd inbegrepen bij je reis, waarbij je wel twee koffers mee zou mogen nemen. Genoeg plek voor al je warme kleding en ski’s dus!

5 voordelen van reizen met de Thalys


Andere leuke bestemmingen

De Thalys maakt het ook mogelijk om naar het magische Disneyland Parijs te gaan. Zo stopt de Thalys recht voor de parken, waarbij je bij je aankomst je gelijk kunt onderdompelen in dit geweldige pretpark.

Daarnaast reist de Thalys ook naar bijvoorbeeld luchthavens, zoals Düsseldorf airport. Vaak is Düsseldorf veel goedkoper om vanuit te vliegen dan andere vliegvelden bij ons in de buurt. Omdat het toch nog een stukje rijden is vanuit Nederland kun je ook kiezen om met de Thalys te gaan, zodat je je vakantie relaxed kunt beginnen. Zo kun je er ook nog eens een leuke stedentrip aan vast plakken! Een echte aanrader dus!


#thalys #treinreizen