Zoeken

3x treinuitjes met de Thalys dit najaar.

De leukste treinuitjes met de Thalys voor dit najaar.Reizen met de trein is onwijs leuk en met de Thalys kan je dat ook nog eens comfortabel doen. Vanaf Amsterdam sta je al binnen 3:15 uur in hartje Parijs. Reizen met de trein is ook nog eens heel erg duurzaam. Wist jij dat de Thalys 8 keer minder CO2 uitstoot dan een auto. Vandaag vertel ik je mijn 3 favoriete uitstapjes voor het najaar.

Disneyland Parijs


Sinds het voorjaar van 2019 reist de Thalys ook naar het magische Disneyland Parijs. Vanaf Rotterdam Centraal sta je binnen 3:06 uur op het station van Marne la Vallée. Ga in de herfstvakantie of met kerst naar dit magische park en laat je elke keer verrassen door nieuwe shows en parades. Vergeet natuurlijk niet om op de foto te gaan met Mickey.

Kerstmarkt Dusseldorf


Kerstshoppen in Dusseldorf. De kerstmarkt van Dusseldorf wordt dit jaar gehouden van 21 november tot 30 december 2019, van zondag t/m donderdag van 11:00 tot 20:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 21:00 uur. Naast de talloze kraampjes kun je ook genieten van de schaatsbaan en het enorme reuzenrad.5 voordelen van reizen met de Thalys
Romantische citytrip Parijs


Ga voor een romantisch weekendje weg naar de stad van de liefde, Parijs! Struin door de straten van Montmartre of ga winkelen op de Champs Élysées. Binnen 3 uur sta je in je hartje Parijs op station Gare du Nord en kan jouw citytrip beginnen.