Zoeken

5 dingen die je absoluut nodig hebt op wintersportIn dit artikel vertel ik je 5 tips en gadgets die je absoluut niet mag missen tijdens een wintersportvakantie. Dat je je skisokken niet moet vergeten weet iedereen wel dus vandaag laat ik je een aantal dingen zien waar je misschien niet direct aan zou denken. Onder andere koffers met ingebouwde weegschaal en powerbank en hoe je kunt internetten op de pistes van Frankrijk, Oostenrijk en zelfs Tsjechië.

Skibril

Het is tijdens de wintersport onwijs belangrijk om je ogen goed te beschermen. Tijdens het skiên of snowboarden kan het uiteraard flink sneeuwen en om dan nog goed zicht te hebben is een goede skibril echt een musthave. Niet alleen tijdens sneeuwval maar ook voor de zonnige dagen heb je één skibril nodig. De witte sneeuw kan onwijs fel zijn voor je ogen en zeker als de zon erop schijnt. Bescherm je ogen dus goed en investeer in een goede skibril.


Drie lagen kleding

Misschien hebben jullie weleens van het 3 lagersysteem gehoord. De temperaturen tijdens een wintersportvakantie kunnen onwijs uiteen lopen. Zo zijn er zonnige dagen met een temperatuur van 10 graden of mistige dagen met 10 graden onder 0. Daarom is het erg belangrijk je goed te kleden op deze weersomstandigheden. Begin met een basislaag. Deze laag kleding zorgt ervoor dat je droog blijft en zorgt voor de afvoer van lichaamsvocht . De tussenlaag is voor de isolering en zorgt ervoor dat je warm blijft. Als laatste de waterdichte laag. Deze laag beschermd je tegen sneeuw, regen en koude wind.

Telefoon met internet

Een telefoon met internet is misschien niet het eerste waar je aan denkt tijdens een wintersportvakantie maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Ik ben onwijs blij dat we tegenwoordig gewoon in heel Europa kunnen bellen en internetten met KPN en geen torenhoge kosten meer hebben als we net over de grens zijn. Tijdens wintersportvakanties gebeuren er regelmatig ongelukkig waarbij het natuurlijk onwijs fijn is dat je direct iemand kunt bellen wanneer je hulp nodig hebt of misschien wel in nood bent. Naast deze reden is het natuurlijk ook gewoon onwijs leuk om je vakantie vast te leggen en direct te delen met het thuisfront. Ik mag dit voorjaar mijn abonnement weer verlengen en denk eraan om voor een iPhone XS te gaan. Wat denken jullie?


Bijzonder overnachten op de piste in Frankrijk.

Koffer met weegschaal

Ja het bestaat echt. Een koffer met ingebouwde weegschaal. Tijdens een wintersportvakantie neem je veel dikke kleding mee en misschien zelfs wel een helm of andere grote items. In tegenstelling met een zonvakantie waarbij je met een paar bikinis en wat jurkjes al klaar bent. Daarom moet je altijd goed opletten of je koffer binnen het gewicht van de luchtvaartmaatschappij valt anders kun je voor verrassende kosten komen te staan waardoor je vakantie al meteen niet zo lekker begint. Princess Traveller heeft daar de ultieme oplossing voor bedacht, namelijk een koffer met ingebouwde weegschaal. Til je koffer op aan het handvat en zie direct het gewicht van wat je koffer plus inhoud weegt. Wist je dat ze zelf koffers verkopen met weegschaal en powerbank in 1.Zonnebrand en lippenbalsem

Zonnebrand tijdens de wintersport? Tijdens een zonvakantie is het vanzelfsprekend dat je jezelf natuurlijk goed beschermd met zonnebrand maar dit moet je ook doen tijdens wintersportvakanties. Het is een groot gedeelte van de winter periode vaak erg zonnig op de pistes en omdat je boven op de bergen ook nog eens een paar honderd soms wel een paar duizend meter hoog zit betekend het automatisch dat je dichter bij de zon bent. De kans op verbranden is daardoor op wintersport enorm groot. Tip: neem een lippenbalsem mee met minimaal factor 15.

Meer lezen over wintersportvakanties?

AD: KPN

#wintersport #gadgets #kpn #internetinhetbuitenland