0
Kiki Multem
20 maart 2023

De leukste en mooiste hotels op Ibiza, hier wil je overnachten!

Ibiza heeft prachtige stranden, een helderblauwe zee en natuurlijk niet te vergeten de leukste hippie markten. Het is een heerlijke plek om lekker te kunnen genieten van een welverdiende zonvakantie.

bijzondere-hotels-ibiza

Ibiza bruist van de tofste hotspots en heeft een tal van overnachtingsmogelijkheden. Zo kun je op Ibiza overnachten in de mooiste hotels en accommodaties met het beste uitzicht over zee. De leukste hotels op Ibiza hebben wij voor je uitgezocht!

Gatzara Suites

De prachtig ingerichte suites van Gatzara Suites bevinden zich midden op het eiland in Santa Gertrudis. Zo kun je binnen no-time heel het eiland rondreizen. Na een lange dag vol mooie herinneringen kun je dan neerploffen in een adembenemende suite, die ingericht is met een heerlijk Bohemian sfeertje. Van een heerlijke zithoek tot aan een lekkere hangstoel aan toe. Je hebt er van alles te doen, waardoor je ultiem kunt relaxen. Je kan al in deze suite verblijven vanaf 150,- per nacht.

bijzondere-hotels-ibiza

One Ibiza Suites

Het prachtige One Ibiza Suites is een boetiekhotel op Ibiza dat je direct een vakantiegevoel geeft. De lichte kleuren, mooie materialen en fijne inrichting zijn de perfecte basis voor een verblijf op het eiland. Na een dag slenteren door Ibiza-Stad, neem je lekker een duik in het zwembad en bestel je een cocktail in de rooftopbar. Toe aan ontspanning? Boek dan een fijne yogales of een massage. Sluit de dag af in Trattoria El Podenco, waar je heerlijke Mediterrane gerechten bestelt.

➼ Auto huren op Ibiza, de beste tips om jouw huurauto te kiezen

leukste-hotels-ibiza

Marble Stella Maris

Dit 4-sterren all-inclusive hotel ligt aan de westkant van Ibiza. Binnen een paar minuten loop je het strand van Cala Gracio of Cala Gracioneta op waar tevens één van mijn favoriete restaurant zit. Het hotel wordt omgeven door een prachtige Mediterrane tuin. Marble Stella Maris is een echt familiehotel.

Last Minute Zonvakanties Eliza Was Here

Naast de 3 zwembaden, kun je je ook uitleven op het tenniscourt of genieten van een heerlijk drankje in de cocktail lounge. ’s Avonds neem je plaats in één van de restaurants om een fijne vakantiedag af te sluiten. Tijd om te gaan slapen? De heerlijke kamers van dit hotel zijn ingericht in Ibiza-stijl, met lichte kleuren en robuuste meubels. Marble Stella Maris van Corendon is één van de leukste hotels op Ibiza voor gezinnen en families.

➼ Dit zijn dé leukste en lekkerste restaurants op Ibiza

leukste-hotels-ibiza

Aguas de Ibiza Lifestyle & Spa

Aguas de Ibiza Lifestyle & Spa is een 5-sterren hotel op Ibiza dat is opgericht door de familie Torres. Dit geeft je een heerlijk huiselijk gevoel en dat zie je ook zeker terug in de kamers. Het hotel beschikt over super veel voorzieningen, die je vakantie helemaal afmaken. Zo is er een solarium, hammam en een grote sauna. Ook is het mogelijk om diverse soorten massages of behandelingen te boeken. Daarnaast heb je ook nog eens een waanzinnig dakterras met een prachtig uitzicht op zee en kun je overdag bijkomen in het zwembad. Je kunt hier al overnachten vanaf 184,- per nacht.

➸ Huur een fiets bij Baja Bikes of ga mee op een georganiseerde fietstour en ontdek de verborgen plekjes van Ibiza op de fiets.

bijzondere-hotels-ibiza

Agroturismo Ca Sa Vilda Marge

Wil je helemaal tot rust komen? Dan is Agroturismo Ca Sa Vilda Marge de perfecte optie voor jou. Met mega grote kamers, die gelegen zijn in een prachtige tuin omringd met de mooiste palmbomen en bloemen. Ook beschikt deze locatie over een buitenbad met ligstoelen, waarin je vast je dag wel door kunt komen. Je kunt er ook nog eens heerlijk eten en drinken. Oftewel de perfecte vakantie! Een tweepersoonskamer is al mogelijk vanaf 165,- per nacht inclusief een vers ontbijtje.

hotes-ibiza

Nobu hotel Ibiza Bay

Oke, toegegeven: dit hotel is vooral geschikt als je een dikke portemonnee hebt. Dit pareltje ligt aan de oostkust van het eiland, op 10 minuten rijden van Ibiza-Stad. Het is één van de mooiste hotels op het eiland en dus heel Instagram-waardig. Laat je onderdompelen in alle luxe die dit hotel te bieden heeft; van schoonheidsbehandelingen, massages en heerlijk eten, tot volledig verzorgde retraites. Plof neer op één van de heerlijke, luxe ligbedden bij het zwembad en geniet van de voorbijvarende jachten. Na je verblijf in dit 5-sterrenhotel, wil je niks anders meer.

leukste-hotels-ibiza

Gare Du Nord Boutique Hotel

Ben je op zoek naar een kleinschalig verblijf op Ibiza? Dan is Gare Du Nord Boutique Hotel een ideale plek voor jouw vakantie. Het hotel is gevestigd in een authentieke finca met dikke muren, die ervoor zorgen dat de kamers in de zomer koel zijn, en in de winter warm. Dit boetiekhotel ligt in Sant Juan de Labritja, een echt hippiedorp, in het Noorden van het eiland. Wandel naar de lokale hippiemarkt of huur een auto om vanaf hier het eiland te ontdekken. De rust, kleinschaligheid en persoonlijke aandacht maken dit één van de mooiste hotels op Ibiza. Je boekt al een kamer vanaf €80 euro per nacht in het laagseizoen.

➼ TIP: Ga mee op een boottocht langs de mooiste stranden. Bekijk hier de prijzen.

leukste-hotels-ibiza

Hotel Portinatx Beach Club

Op het meest noordelijke punt van Ibiza vind je Hotel Portinatx Beach Club, een pareltje die zeker thuishoort in deze lijst met de leukste hotels op Ibiza. Je hoeft niet eens van het resort af om een geweldige vakantie te beleven. Zwijmel weg bij het uitzicht over zee, duik in het prachtige zwembad met organische vormen en geniet van de fantastische gastronomie. Voor jong en oud is hier genoeg te doen: van een peuterzwembad tot volledige spa. En hadden we het privéstrand al genoemd? Genieten!

➼ Bekijk hier aanbiedingen via TUI

leukste-hotels-ibiza

Ibizazen

De naam zegt het misschien al, maar Ibizazen ligt op een rustgevende plek. Wat overnachten op Ibiza nog relaxter maakt dan dat het al is. Het is namelijk gevestigd in een gerenoveerde boerderij, wat een extra leuke sfeer geeft. Alle kamers beschikken over een grote badkamer en een heerlijk bed. Het hotel is ingericht met natuurlijke kleuren en de leukste accessoires. Een kamer bij Ibizazen is misschien wel iets duurder, maar zeker de moeite waard. Voor een nacht ben je ongeveer 200,- kwijt.

hotels-ibiza

Tropicana Ibiza Coast Suites

Ben je opzoek naar een echt Instagram-waardig hotel? Dan ben je bij Tropicana Ibiza Coast Suites aan het juiste adres. Het is een kleinschalig hotel, die ingericht is met de meest leuke decoratie. Denk aan roze muren, de mooiste planten en de heerlijkste cocktails. Het hotel is erg goed betaalbaar, want je kunt er al verblijven vanaf 80 per nacht. Het hotel zit op loopafstand van de leukste uitgaangelegenheden en beschikt over een zwembad om even heerlijk bij te komen.

hotels-ibiza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *