Zoeken
  • Eline Heeres

De 5 lekkerste zomergeuren voor op reis
Op je polsen, in je nek.. misschien zelfs een spray in je haar. Zoals Marilyn Monroe al eens liet doorschemeren, heb je niet veel meer nodig dan een lekker geurtje. Naast je kleding, schoenen en make-up, maakt een fijn en passend luchtje jouw look compleet. Benieuwd naar de lekkerste zomergeuren van 2020 voor jouw appearance? Lees snel verder!


Guerlain Bloom of Rose - Eau de Parfum

Een vleugje citrus, rozenblaadjes, vanille en meer... Deze geur van Guerlain is voor de liefhebber van romantiek. De geur wordt uitgebracht in de iconische “Quadrilobé”- flacon en gaat uitstekend samen met fladderende rokjes en vrolijke ballerina’s.


In Italiaanse sferen met Giorgio Armani: Sì Passione

Sì, dat zeggen we zeker tegen deze nieuwe geur van Giorgio Armani! De Sì lijn wordt uitgebreid met Sì Passione, een gedurfde geur met een toptoon van Cassis, een hartnoot van Jasmijn en een basis van Vanille. In Giorgio Armani's eigen woorden: "Intensiteit hoeft niet duister te zijn. Intensiteit is een beweging in wording, een ononderbroken vibratie." En de flacon misstaat niet naast je nagellakjes!

Een geur voor hèm en voor haar: A Gentle RainWalden Natural Perfumes ‘A Gentle Rain’ is 100% natuurlijk en daar houden wij van! Het veganistische parfum heeft hinten van eikenmos, labdanum, patchouli, veviter, lavendelgroen en salie. Omdat er etherische oliën van planten en bloemen wordt gebruikt, zijn er geen chemische en synthetische ingrediënten nodig. Goed voor jouw huid, maar ook voor die van jouw vriend. Dit unisex geurtje zou namelijk ook goed bij hèm in de smaak kunnen vallen!
Intens gelukkig met La Vie est Belle Intensément van Lancôme

De drie Franse parfumeurs, Oliver Polge, Dominique Ropion en Anne Flipo bundelden hun krachten om de bijzondere geur La Vie Est Belle te creëren. Dat klinkt al als een summer love store op zich. Het parfum werd geen doorsnee parfum en kent inmiddels verschillende versies, waaronder La Vie Est Belle Intensement. Rode iris (topnoot), jasmijn (hartnoot), sandelhout (basisnoot) en vanille (hartnoot). Een frisse maar ‘volle’ geur voor zwoele zomeravonden aan het strand of op het terras.

Houdt hij van me? Houdt hij niet van me? Daisy van Marc Jacobs

Aan dit zomerse rijtje kan Daisy van Marc Jacobs natuurlijk niet ontbreken. Geen nieuw geurtje op de markt, maar wel ééntje die wat aandacht verdient. Fris, vrouwelijk en zonnig, zo wordt de geur door verschillende parfumerieën omschreven. Witte margrieten en viooltjes vormen de basis voor deze zinderende zomerse geur.

Hebben jullie suggesties voor onderwerpen? Specifieke styling vragen? Comment dan gerust onder dit artikel of stuur me een berichtje via mijn persoonlijke Instagram pagina.”