0
Kiki Multem
12 juli 2020

De leukste bestemmingen voor je vrijgezellenfeest in het buitenland

weekend-weg-vrijgezelleng

Gaat één van je beste vriendinnen trouwen en ben jij de gelukkige die het beruchte vrijgezellenfeest mag organiseren? Leuk! Maar ook: moeilijk! Want wat gaan jullie doen? Wat zijn de leukste activiteiten? Welke locatie moet het worden? Tip van ons: denk eens buiten de standaard paden! Een feestje in je favoriete stamkroeg is natuurlijk helemaal leuk, maar wat denk je van een weekendje weg? Dan maak je er direct de ultieme girls of boystrip van! Wij hebben de 6 leukste bestemmingen voor een vrijgezellenfeest in het buitenland op een rijtje gezet. Thank us later!

Barcelona

Zon, zee, tapas en sangria. Need I say more? Barcelona is dé perfecte bestemming voor een zonnig vrijgezellenfeest. Op elke hoek van de straat vind je wel een leuk barretje waar je een lekkere cerveza of sangria kunt scoren en er zijn genoeg knappe chico’s en chica’s voor alle vrijgezellen bruidsmeisjes. ’s Avonds kun je terecht bij allerlei hippe cafés en nachtclubs om dansjes te doen tot in de vroege uurtjes. De ochtend erna plof je met een handdoek en een zonnebril neer op het strand en kunnen je werken aan je kleurtje. Rond de namiddag komt er weer een flesje sangria op tafel en zo begint het hele feest opnieuw!

➼ Bekijk accommodaties in Barcelona

weekend-weg-vrijgezellenfeest

Londen

Shop till you drop! In Londen kunnen jij en je best friends helemaal losgaan in de vele (design)winkels die de stad te bieden heeft. Er zijn wel tien winkeldistricten, dus je kunt hier bijna wekenlang rondlopen. Helaas is je bankrekening het daar waarschijnlijk niet mee eens. Ook op culinair gebied heeft Londen genoeg te bieden. Hippe vegan restaurants en Engelse pubs wisselen elkaar af. Vergeet vooral niet om vooraf een typisch Engelse afternoon tea te reserveren! Het uitgaansleven is in Engeland compleet anders dan hier. Waar Nederlandse dames gewoon op sneakers en in een spijkerbroek de club binnenstappen, is dat daar echt een no go. Hoge hakken, jurkjes, nepwimpers: alles wordt uit de kast getrokken. Lekker aan meedoen, hebben jullie dat ook eens meegemaakt!

➼ Bekijk accommodaties in Londen

vrijgezellenfeest-in-het-buitenland

Toscane

Voor de dames die niet zo van dat feestgedruis houden en liever op zoek gaan naar wat rust en culinair genot, is Toscane een perfecte bestemming. In deze Italiaanse streek vind je glooiende heuvels met prachtige wijngaarden, idyllische dorpjes en heerlijke zandstranden. Bezoek bijvoorbeeld een Toscaanse boerderij en regel een wijnproeverij, neem kooklessen bij een echte Italiaanse nonna of bezoek één van de prachtige steden, zoals Firenze en Sienna. Ook leuk: in de Toscaanse heuvels vind je een aantal accommodaties die yogalessen aanbieden, inclusief geweldige uitzicht. Je waant je hier in een regelrecht culinair paradijs, dus kijk niet raar op als niemand meer in haar (bruids)jurk past!

➼ Bekijk accommodaties in Toscane

weekend-weg-vrijgezellenfeest

Ardennen

Actieve vriendinnengroep? Of wil je gewoon wat dichterbij huis blijven maar toch een vrijgezellenfeest in het buitenland organiseren? Kijk dan eens naar de Ardennen. Hier kunnen jullie je vermaken met allerlei outdoor activiteiten zoals raften, mountainbiken en paintballen. Zelfs als jullie niet zo actief zijn is dit een fijne plek. Maak een wandeling door de bosrijke omgeving, organiseer een spelletjesavond of ga gewoon een hele avond kletsen rondom het kampvuur. De laatste roddels en een fles wijn erbij en de avond is compleet! Een bezoekje aan een plaatselijke bierbrouwerij of een high wine doet het ook altijd goed. Weet je niet zo goed wat je precies allemaal wil gaan doen? Er zijn verschillende bedrijven die je kunnen helpen bij het maken van de beste planning.

➼ Bekijk accommodaties in de Ardennen

vrijgezellenfeest-in-het-buitenland

Boedapest

De hoofdstad van Hongarije is een perfecte mix van cultuur, uitgaan en ontspanning. In deze bruisende stad valt veel moois te zien, zijn de drankjes goedkoop en de spa’s luxe! Na een middagje cultuur snuiven, schuiven jullie aan in één van de fijne restaurants en na een heerlijk diner en wat glazen wijn is het tijd voor een tussenstop in een gezellig cafeetje. Duik hierna één van de hippe clubs in en de volgende ochtend is er een grote kans op een kleine kater. Dat vraagt om wat ontspanning! Hiervoor ben je in Boedapest gelukkig op de goede plek. Er zijn heel wat traditionele baden en luxueuze spa’s te vinden, dus reserveer vooral een middagje op één van deze fijne plekken. En, vergeet geen massage van een knappe masseur bij te boeken.

➼ Bekijk accommodaties in Boedapest 

vrijgezellenfeest-in-het-buitenland

Ibiza

Till the sun comes up! Ibiza is dé partybestemming binnen Europa, dus als je een vriendinnengroep hebt die van zon, strand en feesten houdt is dit de perfecte bestemming voor een vrijgezellenfeest in het buitenland. Maar, laat je ook eens verrassen door de andere kant van het eiland. Op Ibiza zijn namelijk ook veel afgelegen plekken, waar je compleet tot rust komt en alleen maar kunt genieten van de prachtige omgeving. Er worden hier bijvoorbeeld veel retreats gegeven in de meest prachtige villa’s, met yogalessen bij zonsopkomst, de hele dag door verse smoothies en sappen en allerlei heerlijkheden op culinair gebied. Eigenlijk is Ibiza dus een fantastische plek voor iedereen, van echte party-animals tot gezonde foodies. Vamós!

➼ Bekijk accommodaties in Ibiza

weekend-weg-vrijgezellenfeest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *