Zoeken

De leukste brillenkoordjes van 2019Brillenkoordjes zijn de trend van 2019. Met dit kleine accessoire kun je je look helemaal afmaken. Ga jij voor een simpele outfit met een opvallend brillenkoordje of kies je juist voor een opvallende outfit met een subtiel brillenkoordje? Vandaag vertel ik je waar je de leukste brillenkoordjes van dit moment kunt scoren!

Golddigger

De goudkleurige brillenkoordjes van Jan Shop zijn mega betaalbaar en zien er onwijs stylish uit. De brillenkoordjes kosten maar €7,95 per stuk en worden binnen één dag naar je opgestuurd. Omdat deze webshop nog relatief onbekend is onder de fashionista's kun je hier het beste terecht voor een uniek item. Je kunt kiezen uit tientallen soorten in diverse kleuren. Ik heb zelf gekozen voor 2 subtiele, goudkleurige brillenkoordjes die bij elke outfit passen.


Geweven

De geweven brillenkoordjes van Coco Bonito zijn waanzinnig. De koordjes zijn gevlochten in verschillende opvallende kleuren waarbij je direct een zomers gevoel krijgt. Er is keuze uit diverse patronen, met of zonder kraaltjes en verschillende diktes. Ben je opzoek naar een opvallend item dan moet je zeker even een kijkje nemen op de website van Coco Bonito. De geweven brillenkoordjes zijn verkrijgbaar vanaf €22,95.

Lees hier alles over Ibiza, de mooiste stranden en de leukste markten.

Ibiza Style

Dit mega schattige brillenkoordje scoorde ik bij Kruidvat. Ja, je leest het goed Kruidvat! Op het moment dat ik in de winkel was, kon je kiezen uit de gekleurde Ibiza-Style met pompons en franjes, één met parels en een bruine schakelketting. Mijn oog viel direct op de vrolijk, gekleurde die perfect paste bij mijn volgende trip naar Ibiza. Ik heb dit brillenkoordje al redelijk vaak gedragen op reis en ben direct een reserve gaan scoren bij Kruidvat voor het geval dat... Dit brillenkoordje kost €9,95.Mix & Match

De dunne, gekleurde brillenkoordjes van My Jewellery vind ik erg leuk om te combineren met een ander brillenkoordje. De brillenkoordjes zijn gemaakt van rondgedraaid touw en verkrijgbaar in diverse neon kleuren. Heb jij een festival op de kalender staan? Denk dan eens aan een combinatie van een neon-koordje met een goud brillenkoordje. De neon brillenkoordjes kosten €9,95 per stuk.

Summer Love

#fashion #accessoires #brillenkoordjes #trends