0
Kiki Multem
14 februari 2021

Dit zijn de leukste en mooiste hotels op Formentera

Het kleinste eiland van de Balearen genaamd Formentera is de perfecte plek om ultiem te relaxen. Naast heeft paradijselijke stranden en fijne restaurants heeft Formentera ook hele mooie hotels.

hotels-formentera

De leukste en mooiste hotels op Formentera zitten verspreid over het hele eiland. Zo kun je overnachten in een Spaanse Finca of in het enige 5-sterrenhotel van het eiland! Ik deel mijn vijf favoriete hotels op het eiland.

Gecko Beach Club

Ontspannen op het Boheemse eiland Formentera? Verblijf dan in het chique Gecko Hotel & Beach Club. Je kunt hier de dag beginnen met yoga in de tuin of uren ontbijten met uitzicht op zee. Gecko Hotel & Beach Club heeft diverse kamers waaronder kamers met een privé zwembad. Wil je heerlijk relaxen met veel privacy dan is dit hotel de perfecte plek.

leuke-hotels-formentera

Five Flowers

Hotel Five Flowers is het eerste vijfsterrenhotel van Formentera. Dit hotel is van de zelfde eigenaar als Hotel Blanco welke je later terug vindt in dit artikel. Het hotel is geïnspireerd op de jaren zestig met retro printjes in felle kleuren en accessoires. Hotel Five Flowers ligt in Es Pujols. Dit is midden op het eiland wat de locatie heel aangenaam maakt. Op nog geen 50 meter lopen sta je op de boulevard aan het strand waar je de leukste restaurants hebt.

leuke-hotels-formentera

Boetiek Hotel Casbah

Boetiek Hotel Casbah heb ik al eerder genoemd als een hele fijne lunch plek. Dit mooie en unieke hotel ligt midden in het bos van Formentera dichtbij het strand. Hotel Casbah een idyllische plek voor zowel stellen als gezinnen. Wie Casbah binnenloopt wilt hier nooit meer weg. Wandel door het bos via de tuin van het hotel en je staat binnen no time op het strand. Hierdoor behoort Casbah tot één van de leukste hotels op Formentera.

➸ Dit zijn dé lekkerste restaurants op Formentera

Last Minute Zonvakanties Eliza Was Here

hotels-formentera

Cala Saona

Met één van de mooiste stranden van Formentera voor de deur en een luxe spa is Hotel Cala Saona de perfecte uitvalsbasis voor een luxe verblijf. Omgeven door bos, een infinity pool, het strand en fijne restaurants maakt dit hotel een plek waarbij je niet vandaan hoeft te gaan. Geniet van een heerlijke wellness dag of maak een strandwandeling terwijl de zon in de zee zakt.

mooie-hotels-formentera

Hotel Blanco

Zoals de naam al zegt, is alles wit bij Hotel Blanco, die wordt gerund door een familie die al jaren ervaring heeft met het runnen van hotels op het eiland. De nieuwste aanwinst van deze familie is het eerder genoemde Hotel Five Flowers wat direct naast hotel Blanco ligt. Blanco is een relaxed hotel zonder poes pas waar je absoluut naartoe moet gaan als je naar Formentera gaat voor de pure rust.

hotels-formentera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *