Zoeken

Fotoverslag van Les Gets, Avoriaz en Chamonix.Les Gets

Zoals jullie in mijn vorige artikelen konden lezen was ik begin februari te vinden in de Franse Alpen en om precies te zijn in Savoie Mont Blanc. Ik bezocht samen met 4 andere meiden 3 onwijs leuke plaatsen in dit gebied. Als eerste kwamen wij aan in Les Gets, Hier hebben we genoten van heel veel lekker eten bij de leukste, nieuwste hotspots van dit dorp en als kers op de taart kwam hier een droom voor mij uit. Ik mocht namelijk een klein stukje mee op een echte hondenslee.Avoriaz

Op onze tweede dag gingen we niet per auto maar per ski naar onze tweede bestemming Avoriaz. Dit autovrije, duurzame dorp ligt in het skigebied Portes du Soleil. De winkels en accomodaties zijn hier gebouwd van onbehandeld hout en we hebben hier een waanzinnige skitocht gemaakt langs Igloo Village en een fantastische boomhut. Naast het skiën hebben we genoten van de Après-Ski bij de nieuwste vestiging van La Folie Douce en overnachtten we in het geweldige container hotel genaamd Flying Nest.

Lees ook: 3x wintersporten in Savoie Mont Blanc

Chamonix

Als laatste gingen wij naar de stad Chamonix gelegen aan de voet van de Mont Blanc. Deze mooie multiculturele stad is voorzien van zeer veel winkels en boetiekjes waar je heerlijk kunt winkelen. Na het winkelen kun je in Chamonix ook onwijs goed eten. Naast de Franse en Zwitserse keuken zie je hier heel veel Scandinavische invloeden. Ik maakte een uitdagende skitocht waarna ik heerlijk genoot van een luxe spa met buitenzwembad.
De eerst volgende keer dat ik afreis naar de Franse Alpen bezoek ik het dorp Les Menuires. Wil jij weten wat ik daar allemaal ga beleven? Kijk dan regelmatig op de Franse Alpen pagina.#fransealpen #lesgets #avoriaz #Savoiemontblanc #Chamonix #skitrip #wintersport