0
Kiki Multem
11 januari 2023

7x hotels in Parijs met uitzicht op de Eiffeltoren

Dromen van een romantische citytrip in een hotel met uitzicht op de Eiffeltoren. Specifieke kenmerken van Parijs zijn de mooie daken en gebouwen die meestal niet erg hoog zijn. Zo heb je al snel een waanzinnig panorama uitzicht. Ik ging op zoek naar hotels met het beste uitzicht in Parijs.

hotels-in-parijs-met-uitzicht

Hotels in Parijs met uitzicht op de Eiffeltoren

Parijs is dé stad van de romantiek en wat is er nou romantischer dan te overnachten in een hotel mét zicht op de Eiffeltoren? In de stad zijn talloze hotels en appartementen te vinden, van luxe hotels tot aan B&B’s en appartementen. Een goedkoop hotel met uitzicht is een uitdaging, maar als je flexibel bent moet je een goede deal kunnen vinden. Wil je je zelf of iemand anders een mooi hotel met uitzicht op de Eiffeltoren cadeau geven? Bekijk dan deze zeven hotels!

Hotel the Peninsula

Het Peninsula Hotel in Parijs is na een lange renovatie in april 2015 opnieuw geopend. De kamers en suites zijn erg ruim en bieden een keuze tussen 10 verschillende categorieën. Alle kamers hebben een groot bed, een eigen badkamer met een douche of bad, een telefoon en andere digitale accessoires. De grote suites hebben zelfs een kleedkamer en grote walk-in closet. De marmeren badkamers zijn ruim en super licht en alle suites bieden een geweldig uitzicht over Parijs. Het hotel heeft een mooi terras, een eigen tuin op het dak en een restaurant met een waanzinnig uitzicht op de Eiffeltoren.

beste-hotels-in-parijs

Le Cinq Codet

Het Le Cinq Codet Hotel is gevestigd in een oud gebouw uit de jaren 1930. De ruime kamers zijn versierd met schilderijen en foto’s en voorzien van ruimte en comfort. Je kunt kiezen uit kamers van 18 m² tot 83 m². De kamers hebben een minibar en een woonkamergedeelte. De privébadkamers zijn uitgerust met een inloopdouche of een bad. Wil je een prachtig uitzicht op de Eiffeltoren? Neem dan een ​​suite. Deze hebben allemaal een verbluffend uitzicht.. Met de Prestige en Superior suite kun je zelfs van het uitzicht genieten vanuit een jacuzzi op het terras

➸ Huur een fiets bij Baja Bikes of ga mee op een georganiseerde fietstour en ontdek Parijs op de fiets.

hotels-in-parijs-centrum

Le Jardins d’Eiffel

Le Jardins d’Eiffel is een populaire en goed betaalbare hotel in Parijs met ook een uitzicht op de Eiffeltoren. Het hotel ligt vlakbij de Seine en met een korte wandeling sta je direct aan de voet van de Eiffeltoren. Het hotel staat bekent om zijn goede champagne dus wil je een avondje doorbrengen op de hotel kamer, dan weet je wat je moet bestellen. :)

➼ Bekijk hier 9 goedkope hotels in Parijs centrum

hotels-in-parijs-met-uitzicht

Hotel Balzac

Hotel Balzac in Parijs heeft 69 luxe kamers die stuk voor stuk zijn ingericht met rijke tinten en stoffen. Het zijn bijna koninklijke kamers. De meeste kamers hebben een woonkamer om te ontspannen en 90% van de kamers heeft zelfs een eigen eetkamer om rustig te dineren. De Presidentiële Suite en de Royal Suite op de bovenste verdieping hebben een waanzinnig uitzicht op de Eiffeltoren en de rest van Parijs. Het restaurant van het hotel heeft drie sterren, zo kun je kiezen om op de kamer te dineren en te genieten van het uitzicht of om uit eten te gaan in het sterren restaurant.

beste-hotels-in-parijs

Hotel La Comtesse

Hotel La Comtesse is één van de bekendste hotels in Parijs. Kamers in Hôtel La Comtesse bieden net als boven genoemde hotels uitzicht op de Eiffeltoren. Alle kamers hebben een tv met internationale zenders, WiFi, een minibar en sommige kamers hebben zelfs een eigen balkon. Het hotel heeft een eigen café, een bibliotheek en serveert iedere ochtend een uitgebreid ontbijt

hotels-in-parijs-met-uitzicht

Pullman Paris Tour Eiffel

Het Pullman Paris Tour Eiffel Hotel ligt in één van de meest gewilde wijken van Parijs. De Eiffeltoren ligt op slechts 300 meter afstand en is de ultieme locatie om gemakkelijk het hele centrum van Parijs te verkennen. Het hotel is gebouwd als een toren en heeft maar liefst 430 kamers en suites. De meeste verdiepingen bieden een adembenemend uitzicht op de Eiffeltoren en Parijs en alle kamers zijn voorzien van een bureau, een minibar, een strijkijzer en een eigen badkamer.

beste-hotels-in-parijs

Hôtel Splendid Etoile

De Champs-Elysées is één van de mooiste en bekendste winkelstraten van de wereld met aan het einde de Arc de Triomphe. Hotel Splendid Etoile ligt op slechts twee minuten afstand van de Champs-Elysées en de Arc de Triomphe waardoor de kamers een waanzinnig uitzicht hebben op dit monument. Geen uitzicht op de Eiffeltoren maar wel één van de hotels in Parijs met een waanzinnig uitzicht!

TIP: Als je van luxe houdt, kun je genieten van de Privilege Suite.
hotels-in-parijs-centrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *