Zoeken

Inspiratie! 5 hele leuke reisboeken.


Inspiratie! 5 hele leuke reisboeken


Heb je nog geen idee waar je volgende reis naartoe gaat? Neem dan eens een kijkje in één van deze toffe reisboeken vol inspiratie!


Katja was hier

Het boek "Katja was hier" staat vol toffe bestemmingen, dichtbij huis of aan de andere kant van de wereld. Katja heeft heel veel toffe reizen mogen maken voor haar werk en daardoor leerde ze dat je door te reizen niet alleen andere werelden en culturen ontdekt, maar ook iedere keer iets over jezelf. Katja's reisboek "Katja was hier" staat vol persoonlijke verhalen en foto's uit haar privé leven. Het toffe boek staat vol tips over de leukste restaurants, hotels en dingen om te doen op reis.


Bucketlist Reizen

De ultieme reis bucketlist! Zo wordt het boek van reisblogger Marloes de Hooge genoemd. Marloes is bekend van de succesvolle reisblog Travelvalley en in dit boek vertelt zij over de 25 reizen moet je ooit in je leven gemaakt hebben. Van een mysterieuze droom die werkelijkheid wordt in Marrakech tot het land van vuur en ijs: IJsland. Ik heb dit boek voor mijn verjaardag gekregen en ik heb nog heel wat bucketlist dingen om af te strepen, hihi!Solo reizen

Liesbeth Rasker laat in haar boek "Solo Reizen" zien hoe je in je eentje de wereld kunt verkennen. Het komt natuurlijk vaak voor dat je er echt even tussenuit wilt en er is niemand die met je mee kan. Iedereen is druk met werk of een studie, een gezinsleven of noem het maar op. Durf jij dan alleen op reis te gaan?

Liesbeth: Solo reizen is niet eng, niet moeilijk, en al helemaal niet gek. De wereld ligt aan je voeten, en daar heb je helemaal niemand voor nodig!


Backpack bestemmingen

Het boek "Backpack bestemmingen" geschreven door Roëll de Ram staat vol tips met landen waar jij het beste kunt gaan backpacken. Roëll is de oprichtster van de reisblog WeAreTravellers.nl en daardoor een doorgewinterde reiziger met heel veel ervaring. Zij neemt je in dit boek mee voor een groots backpackavontuur. Van de mooiste plekjes in Sri Lanka tot wekenlang rondtrekken door het imposante Zuid-Afrika. Het is een boek vol inspiratie en ook geschikt voor budgetreizigers.


Het bucketlist boek

500 dingen die je gedaan móet hebben! Het bucketlist boek is een ander soort boek dan de bovenstaande. Dit boek is namelijk een doe-boek. Het staat vol toffe opdrachten die je kunt invullen of aan kan vinken om op deze manier er achter te komen wat jouw ultieme bucketlist is. Kom er door dit boek achter wat jij gedaan moet hebben op reis!