0
Kiki Multem
23 januari 2020

De leukste restaurants in New York voor een snelle hap

New York City is vol met leuke, lekkere restaurants. Luxe dineren of even snel langs een foodtruck, het kan allemaal. De keuze is namelijk overweldigend!

restaurants-new-york

Je wilt niet te veel betalen en je wilt ook niet al te veel tijd kwijt zijn omdat je iedere minuut wilt genieten van deze waanzinnige stad. Maar waar vind je de leukste restaurants in New York ,voor een snelle hap? Ik neem je mee langs mijn favoriete hotspots!

Joe’s Pizza

Laten we direct beginnen met een groot begrip in New York City!

Ben je opzoek naar de beste pizza’s van New York? Google, en je vind Joe’s Pizza altijd in de top 5. De oorspronkelijke locatie is een piepklein pandje vlakbij Bleecker Street dat je direct herkend aan de rij voor de deur. Vanwege hun populariteit hebben ze inmiddels drie andere vestigingen in Manhattan maar ik raad je aan om de oudste vestiging te bezoeken die je hieronder op de foto ziet. De sfeer van mensen die genieten van een slice pizza op straat en de grote pizzadozen die de deur verlaten is fantastisch om te zien. En JA! De pizza’s zijn lekker.

Adres: 7 Carmine St, New York, NY 10014, Verenigde Staten

pizza-restaurants-new-york

Bobby Van’s

Sinds 2006 serveert het restaurant Bobby Van’s in New York klassieke grillgerechten. Bobby Van’s is de thuisbasis van legendarische steaks en verse zeevruchten. Ook kun je kiezen voor een rijk gevulde salade of een houtgestookte pizza. Het leuke aan Bobby Van’s vind ik de service. Alle serveerders hier zijn mannen van 65+. Alsof je gaat eten bij je eigen opa.

Adres: 120 W 45th St, New York, NY 10036, Verenigde Staten

restaurants-new-york

Jack’s Wife Freda

Je kunt niet naar New York City zonder te ontbijten of lunchen bij Jack’s Wife Freda. Jack’s Wife Freda is waarschijnlijk een van de drukste en beroemdste ontbijtplekken in New York. Het kan zelfs voorkomen dat je een half uur moet wachten op een tafel maar wij konden gelukkig direct plaatsnemen. De opties zijn unieke combinaties zoals een een groene shakshuka. Dit zijn twee gebakken eieren die zwemmen in groene tomatillos. Of ga net als ik voor een rozenwaterwafel met yoghurt, vers fruit en honingstroop.

Adres: 224 Lafayette St, New York, NY 10012, Verenigde Staten

➸ 7 x ontbijten in Soho, New York

lunch-restaurants-new-york

Egg Shop

De originele Egg Shop is ook een ware trekpleister in New York. Probeer een reservering te maken als je kunt want het kan druk zijn op sommige moment. Echtgenoten Sarah Schneider en Demetri Makoulis opende samen met chef Nick Korbee de eerste Egg Shop in de wijk Soho, New York. De Egg Shop verandert een eenvoudig ei in onwijs veelzijdige gerechten. Sandwiches, burritos, steak met ei of avo & egg zijn bekende gerechten hier. Ben jij een echte Egghead, ga naar de Egg Shop!

Adres: 151 Elizabeth St, New York, NY 10012, Verenigde Staten

lunchen-new-york

Pietro Nolita

Ga naar het Italiaanse, roze restaurant in Soho, genaamd Pietro Nolita. Dit restaurant heeft Instagram volledig bestormt en er staat regelmatig een rij buiten om de perfecte foto te maken. Buiten de looks om ben ik een groot fan van Italiaanse eten. Het eten was lekker maar je betaald ook voor de locatie en uitstraling. Echt een paradijs voor de roze liefhebbers en zelfs op het menu staat een roze pasta, gemaakt met bieten.

Adres: 174 Elizabeth St, New York, NY 10012, Verenigde Staten

restaurants-new-york

The Smith

The Smith is één van de restaurants in New York met diverse vestigingen en is inmiddels en waar begrip. Het interieur doet mij denken aan Parijs met kleine bistro tafeltjes. De avocadotoast met gepocheerde eieren gingen als warme broodjes over de toonbank maar The Smith staat ook bekend om de goede oesters en kreeftsalade.

Adres: 956 2nd Ave, New York, NY 10022, Verenigde Staten

restaurants-new-york

The Butcher’s Daughter

Één van mijn favoriete plekken die al een tijdje op mijn lijstje stond is The Butcher’s Daughter. The Butcher’s Daughter is een vegetarisch restaurant waar je terecht kunt voor de lekkerste ontbijtjes of een fijne brunch. Eggs Benedict, Avocado Toast of een Acai Bowl is een kleine greep van de menukaart. The Butcher’s Daughter heeft ook verse sappen, geweldige salades, granola en ga zo maar door. Ze gebruiken graag seizoensgebonden ingrediënten die goed voor je zijn en voor de echte fans! Je kunt ook je voorraad superfoods ophalen in de naastgelegen Butcher’s Daughter winkel.

Adres: 19 Kenmare St, New York, NY 10012, Verenigde Staten

leuke-restaurants-new-york

Pizza Beach

Gelegen in de Lower East Side is het leuke restaurant Pizza Beach gevestigd. De Beach-stijl inrichting maakt dit een echte hotspot. Er is voor ieder wat wils, van supergezonde salades tot taco’s met bajagarnalen maar natuurlijk ook een enorme keuze aan pizza’s. Wil je even ontsnappen aan de drukte van stad ga dan naar je favoriete strandbar midden in the City that never sleeps, Pizza Beach!

Adres: 167 Orchard St, New York, NY 10002, Verenigde Staten

pizza-restaurants-new-york

Taco Dumbo

Taco Dumbo is een Mexicaanse hotspot met een surfthema. Een magneet voor jonge, hippe mensen die genieten van mini-taco’s, koudgeperste margarita’s en Bansai Mai Tai-cocktails. De taco’s worden geleverd met verschillende vullingen zoals roti-kip met grapefruit, tamarinde gestoofde rib en pittige tonijn. The Impossible Taco, gemaakt met plantaardig rundvlees is één van de veganistische opties. TIP: Probeer ook de nacho’s met guacamole. Zeker één voor op de lijst met favoriete restaurants in New York!

Adres: 56 Spring St, New York, NY 10012, Verenigde Staten

restaurants-new-york

By Chloe

De vegan hotspot By Chloe heeft diverse vestigingen in New York. Voor iedereen die bij het woord vegan denkt aan alleen gezond groenvoer heeft het mis. By Chloe serveert burgers, mac & cheese en frietjes met heerlijke sauzen. De verpakkingen zijn zwart-wit wat de uitstraling van de gerechten helemaal af maakt. Door de combinatie van vegan eten vol smaak en de leuke uitstraling maakt By Chloe een favorietje!

Adres: 240 Lafayette St, New York, NY 10012, Verenigde Staten

leuke-restaurants-new-york

Stedentrips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *