0
Kiki Multem
6 augustus 2020

Onmisbare items uit de Fjällräven collectie

Fjällräven is een merk dat afkomstig is uit het kleine stadje Örnsjöldsvik in Zweden, een plaats waar bergen, bos en zee samenkomen.

onmisbare-fjallraven-items

Fjällräven is één van mijn favoriete merken en is gespecialiseerd in outdoorkleding. In dit artikel laat ik je mijn onmisbare, favoriete items zien uit de collectie zien.

De outdoor rugzak die je wilt hebben

Fjällräven biedt functionele outdoorkleding en accessoires aan. Het merk is ervan overtuigd dat producten die langer meegaan beter zijn voor het milieu dan seizoenstrends en naar mijn mening is dat zeker waar! Zo ook deze Rucksack NO. 21 medium. Ik was opzoek naar een stevige rugzak voor de camera’s die ik met mij meedraag op reis. Het hoofdvak heeft een bovenopening met sneeuwafdichting en is voorzien van een binnenvak voor een laptop. Daarnaast heeft de rugzak een groot voorvak en 2 zijvakken voor eventueel je waterfles. Stoer, stevig en compact. Ik heb deze rugzak in de kleur Dark Grey en draag hem overal mee naartoe.

onmisbare-fjallraven-items

De beroemde Kånken rugzak

De Fjällräven rugzak die je overal terug ziet komen is zeker één van de onmisbare Fjällräven items. De Kånken! Deze rugzak is al in 1978 ontworpen om te helpen bij het voorkomen van rugproblemen onder Zweedse schoolkinderen. De vierkante rugzak is inmiddels de klassieker uit de collectie. Handig voor naar school, een wandeling of welke dagbesteding dan ook. Het ruime hoofdvak heeft een grote opening met een rits, een voorvakje voor je sleutels en twee zijvakken. De Kånken rugzak is er in tientallen kleuren, designs en maten dus voor ieder wat wils. Op zoek naar een rugzak voor dagelijks gebruik. Here it is!

onmisbare-fjallraven-items

Comfortabel hiken met deze trekking legging

Met alleen een rugzak kan je natuurlijk niet over straat, gelukkig heeft Fjällräven ook een ruime collectie aan kleding. Een assortiment met truien, jassen en broeken maar één van mijn favoriete items is de trekking legging. Deze legging is heerlijk comfortabel tijdens iedere hike of wandeling. De verstevigingen aan de achterkant en op de knieën zijn bestand tegen scherpe stenen en rotsen. De legging is ook nog eens gemakkelijk mee te nemen tijdens een meerdaagse hike en handig op te rollen voor in je handbagage.

onmisbare-fjallraven-items

De outdoor jas voor ieder seizoen

Het laatste item uit de lijst onmisbare Fjällräven items is deze licht gewatteerde parka. De jas is er in diverse kleuren maar ik heb gekozen voor de bordeaux rode kleur. De jas is ideaal voor dagelijks gebruik, wind en regen dicht en met een verstelbare capuchon. Ik draag deze jas heel het jaar door. De slijtvaste buitenstof waar Fjällräven om bekend staat, maakt de parka ook geschikt voor wandelingen in het bos of een lichte hike in de bergen. De jas heeft een borstzak en twee steekzakken met rits zodat je jouw telefoon of hike-map niet verliest. De taille is te verstellen met knopen aan de achterkant. Een jas die je heerlijk warm houdt tijdens een herfstwandeling of tijdens de hond uitlaten in hondenweer. ;)

onmisbare-fjallraven-items

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *