Zoeken

OMG! Dit zijn dé 4 ijsjes die je deze zomervakantie wilt proeven
Nieuw nieuw nieuw! Dit kan ook jij niet weerstaan. Deze nieuwe ijsjes zijn de ultieme Pink Pleasure van dit seizoen. Romig, zoet en vooral heel erg roze. Daarnaast zijn er ook 2 ijsjes voor de dropliefhebber. Beter gaat het niet worden! Lees snel verder en ren vervolgens naar de dichtstbijzijnde winkel.Magnum Ruby


Magnum introduceert als allereerste in Europa ijs met de roze Ruby chocolade Magnum Ruby. Wat een BEAUTY! Magnum Ruby is gemaakt met de recent ontdekte vierde chocoladesoort na puur, melk en wit. De kleur, de smaak en de unieke twist aan deze Magnum zijn het meer dan proberen waard. Rennen naar de winkel dus!!!
Cornetto Mermaid


Alsof het nog niet roze genoeg was is er nu naast de Magnum Ruby ook de Cornetto Mermaid. Deze hysterisch leuke Cornetto is gemaakt van overheerlijk frambozen matcha ijs, overgoten met een frambozensaus in een knapperig paars hoorntje. Wat wil je nog meer?! De zeesterren en de parels maken deze Mermaid Cornetto hét ijsje van dit seizoen.Schoolkrijt drop IJsjes


Ja het is echt waar! Het populairste dropje van Nederland, Venco schoolkrijt, is nu ook verkrijgbaar als heerlijk ijsje. Het ijsje met pepermunt-, vanille- en anijssmaak en een dropsmaak-vulling is net als al deze andere ijsjes verkrijgbaar bij bijvoorbeeld Albert Heijn.
Red Band Drop fruit duo ijsjes


Ook nieuw zijn deze lekkere Red Band dropfruit duo waterijsjes. Deze verrassende combinatie van frisse fruitsmaken en drop mag je ook zeker niet missen! De waterijsjes hebben smaken als ananassmaak, aardbeiensmaak en sinaasappelsmaak, allemaal met een dropsmaakcoating.


Oké, doei. Ik ben ijsjes shoppen....