0
Kiki Multem
13 oktober 2020

7 x lekker ontbijten op Aruba

Op het Caribische eiland Aruba kan je iedere ochtend uitgebreid ontbijten en genieten van de tropische, gezond en frisse ingrediënten. Aruba is namelijk bezaaid met fijne ontbijtspots en beach shacks.

ontbijten-aruba

Ontbijten op Aruba is mijn favoriete moment van de dag, waar ik de avond ervoor al naar uitkeek. Genieten op het strand met een verse ananas in je handen of een vers geperste juice voor onderweg. Ik deel al mijn favoriete ontbijtspots op het eiland met jullie!

Eduardo’s Beach Shack

Laat ik maar meteen met mijn favoriet beginnen. Je kunt het beste ontbijten op Aruba bij Eduardo’s Beach Shack. Eduardo’s is gelegen op Palm Beach en mijn favoriete strandhut op het eiland. Ze verkopen hier heerlijke smoothies, smoothiebowls, acai bowls en nog veel meer verse gerechten. Naast dat alle gerechten gemaakt worden met allemaal verse ingrediënten ziet elke bestelling er ook nog eens Instagrammable uit. Vergeet ook zeker geen kijkje te nemen bij de nieuwe vestiging; Eduardo’s Hideaway.

ontbijten-aruba

eduardos-aruba

Kadushi Juice Bar

Kadushi Juice Bar is ook gelegen op Palm Beach en zoals de naam al zegt kun je hier terecht voor lekkere verse sapjes en smoothies. Rol vanuit je strandbedje naar de juice bar en bestel een heerlijk vers en gezond sapje. Daarna rol je zo weer terug naar je strandbedje om je ochtend goed te beginnen!

ontbijten-aruba

Garden Fresh

Garden Fresh is een modern café met terras aan de hoofdstraat van Palm Beach. Ze serveren hier alleen gerechten gemaakt met verse en biologische producten. Voor een gezond ontbijt op Aruba kun je hier terecht voor avocado toast, sandwiches, havermout, juices en ook mijn favoriet de acai bowl!

ontbijten-aruba

CRAFT

Ook gelegen aan de hoofdstraat van Palm Beach, vlakbij het I love Aruba sign vindt je CRAFT. CRAFT staat bekend om zijn goede koffie en heerlijke wafels met vers fruit. Bij CRAFT kan je gezellig buiten zitten met uitzicht op de hoofdweg en naastgelegen winkeltjes en horecagelegenheden. Als je goed kijkt zie je misschien wel een leguaan aan de overkant. ;)

craft-aruba

Antesala

Antesala ligt in het zuid-westen van Aruba en op de menukaart voor het ontbijt vind je hier goede koffie, smoothiebowls en salades. Ook voor de lunch heeft Antesala een uitgebreid assortiment aan wraps, panini’s en pannenkoeken. Antesala is een uitstekende keuze voor de vegans en vegetariërs.

ontbijten-aruba

Tierra del Sol Golf Course

Naast ontbijten op Aruba kun je ook brunchen op Aruba. Deze prachtige golfbaan inclusief spa en zwembad biedt elke zondag de optie om heerlijk te brunchen voor een bedrag van 49,00 dollar p.p. Je kunt dan onbeperkt genieten van kleine gerechtjes en bijbehorende dranken. Niet alleen het eten is heerlijk maar ook de locatie is het benoemen waard, neem plaats in een groene tuin vol palmbomen, cactussen, omringt door kleurrijke vogels en leguanen.

Hotspots-aruba

The Bread Basket

Last but not least: The Bread Basket. The Bread Basket is ook gelegen op Palm Beach midden op het strand. Ze hebben een onwijs leuk terras met uitzicht op zee en naast heerlijke ontbijtjes hebben ze hier ook ijsjes, snacks en ijskoffie’s. De bekende avocado wrap is echt een aanrader!

Hotspots-aruba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *