Zoeken

Peggy Porschen, de mooiste taarten en koekjes in London

Peggy Porschen is naar mijn mening de mooiste bakkerij van heel Londen. De prachtig winkel is ieder seizoen weer anders versierd waardoor alleen de buitenkant van deze bakkerij al een bezoek waard is. Peggy Porschen verkoopt de mooiste, lekkerste en meest Instagramwaardige taarten, cupcakes en koekjes in pastel kleuren.
Peggy Porschen

Toen we aankwamen in Londen zijn we direct naar Peggy Porschen gegaan. Deze hotspot stond bovenaan mijn must-visit lijstje! Peggy Porschen is de meest schattige en mooiste bakkerij in Londen. Met de volledig roze geschilderde buitenkant en de prachtige versiering kun je er niet omheen. Elk seizoen versierd Peggy Porschen de zaak volledig in stijl. Bedolven onder hartjes tijdens Valentijnsdag of de ingang bezaaid met glitter pompoenen rondom Halloween. Peggy Porschen verkoopt taarten, cupcakes en koekjes allemaal in pastel kleuren.

Cupcakes versierd als pareltjes.

We namen plaats en bestelde de meest schattige cupcakes en taartpunten. De cupcakes en taarten zijn prachtig versierd zoals alles bij Peggy Porschen. Zelfs de koffie en warme chocolademelk waren gedecoreerd met de leukste afbeeldingen. Ik koos tijdens onze reis rond kerstmis voor een vanille cupcake met een mini gingerbread man bovenop. Cuteness overload! Daarbij nam ik een warme chocolademelk waar ook een schattige gingerbread man op gedecoreerd was. Niet de beste locatie voor mij omdat ik echt een zwak heb voor schattig gedecoreerd eten en drinken.


10 dingen die je moet doen in Londen tijdens kerst


Ga naar Peggy Porschen voor een unieke ervaring!

Peggy Porschen is een van de leukste bakkerijtjes die ik ooit heb gezien! De prachtige uitstraling, de goede smaak en de sfeer maken het hier een unieke ervaring. Mocht je een bezoek brengen aan Londen ga dan zeker langs bij Peggy Porschen. Ze zijn elke dag geopend tot 20:00 uur.

Adres:

116 Ebury St, Belgravia

London SW1W 9QQ

Verenigd Koninkrijk

> Bekijk hier hotels in Londen

> Lees hier: 10 dingen die je moet doen in Londen tijdens kerst