Zoeken

Stay at Home tips voor de reisliefhebber
Oké, we kunnen de komende weken / maanden niet op reis en niemand weet hoelang dit nog gaat duren. Maar betekend dat dan dat we niet meer mogen dromen? NEE! Ook ik vind het vreselijk dat we op dit moment niet kunnen reizen en JA! er zijn veel ergere dingen in de wereld, maar ik zeg je eerlijk. Ik mis het! Gelukkig zijn er nog talloze manieren om ook in deze tijd bezig te zijn met reizen.


Plan vooruit

Plan alvast vooruit! Mocht je willen afwachten in deze onzekere periode dan snap ik dat helemaal. Met "plan vooruit" bedoel ik dan ook niet, boek gelijk een ticket maar denk vast na over wat voor reis je wilt gaan maken.


Waar kijk je het meest naar uit als er weer gereisd mag gaan worden? Wil je direct een lange vlucht maken naar een tropisch oord of kijk je uit naar een citytrip in Europa? Wil je naar een totaal onbekende bestemming of verlang je terug naar dat ene plekje waar je al 3 keer bent geweest!


Maak een planning in je hoofd, droom lekker weg bij de gedachten dat je straks daar op het strand ligt of probeer zoveel mogelijk geld te sparen om tijdens die toekomstige vakantie elke avond uiteten te kunnen gaan.


Ik ben benieuwd over welke bestemming jij nu droomt!
Creatief zijn met je reisfoto's

Als fotograaf heb ik harde schijven vol aan reisfoto's en ik denk dat jij ook wel een voorraadje bezit. Misschien niet op een harde schijf maar bijvoorbeeld op je iPhone?


Inmiddels heb je een aantal vakantie kiekjes op social media gepost maar elke keer als je een nieuwe telefoon in gebruik gaat nemen, zet je die eindeloze voorraad foto's weer over op je nieuwe toestel. Dit is het moment om die vakantiefoto's eens uit te zoeken en er iets creatiefs mee te doen! Druk je foto's af bij bijvoorbeeld Hema en maak een plakboek. Wat nog veel cooler is... Maak een eyecatcher voor in je eigen interieur. Zo kun je bij IXXI een toffe collage maken van allerlei vierkante vakantiefoto's en bij Instawall kun je jouw Instagram feed laten afdrukken als poster.

Kook een wereldgerecht in eigen keuken


Maak één van je favoriete wereldgerechten in je eigen keuken. Restaurants zijn even verboden terrein en er is tijd over om zelf uitgebreid te koken. Spaanse Empanada's, Libanese Mezze of een Griekse Salade? Ik deel iedere woensdag een nieuw recept met jullie, so no excuses! Duik die keuken in en geniet alsof je op bestemming bent.


Bekijk hier alle recepten!

Gebruik Pinterest om te dromen

Heb je nog geen Pinterest account? Maar er dan direct één aan.


Pinterest is één van mijn favoriete platformen om urenlang inspiratie op te doen. Pinterest heeft namelijk alles! Fashion inspiratie, recepten maar ook reistips. Je kunt diverse borden aanmaken op Pinterest waar je al jouw inspiratie kunt verzamelen. Maak een wanderlust-bord aan voor je volgende trip.


Verzamel alle inspiratie en tips op het wanderlust-bord om alvast weg te dromen over die volgende bestemming.

Bekijk hier mijn Pinterest pagina voor een beetje inspiratie.Stay safe & hang in there!