Zoeken

Sunweb maakt volledige aanbod pakketreizen CO2-neutraal


#persberichtSunweb Group maakt volledige aanbod pakketreizen CO2-neutraal.

Vanaf vandaag zijn alle pakketreizen van Sunweb Group dankzij CO2-compensatie volledig CO2-neutraal. In tegenstelling tot veel andere reisorganisaties betaalt de reiziger geen extra kosten, de reisorganisatie neemt standaard de kosten van de CO2-compensatie op zich voor de vlucht, busreis, transfer en accommodatie. Ook blijft de prijs van de pakketreizen onveranderd. Hiermee neemt Sunweb Group zelf zijn verantwoordelijkheid om de CO2-voetafdruk tot een minimum te beperken. De compensatie geldt voor alle vakanties binnen de merken van Sunweb Group in ieder land. Hiermee is Sunweb Group een van de eerste grote reisorganisaties die standaard CO2-neutrale vakanties aanbiedt en klanten helpt duurzamer te kunnen reizen.
"De reiziger betaalt niets extra, Sunweb dekt alle kosten."Sunweb Group is een van de grootste reisorganisaties in Europa.


Sunweb Group is een van de grootste reisorganisaties in Europa met een omzet van meer dan 600 miljoen euro en heeft ongeveer 500 mensen in dienst.

Compensatie van één miljoen reizigers.


Sunweb Group voorspelt dat het in 2020 de uitstoot van ruim één miljoen reizigers zal compenseren. De reisorganisatie is een samenwerking aangegaan met ClimateCare en samen ondersteunen zij projecten voor hernieuwbare energie in India. Deze projecten beperken de CO2-uitstoot op grote schaal en leveren schone elektriciteit aan duizenden mensen. ClimateCare heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van programma's om op grote schaal CO2-uitstoot te verminderen.