Zoeken

Must-Have: Trendy telefoonkoord voor op reis


#add


Korte citytrip of een lange zomervakantie, het hebben van de juiste uitrusting en telefoonaccessoires is essentieel om onbezorgd te genieten en tussendoor gemakkelijk foto's te kunnen maken met je telefoon. Één van de belangrijkste accessoires die je naar mijn mening nodig hebt is een stevig telefoonhoesje met koord. Nooit meer zoeken naar je telefoon in een overvolle tas als je precies dat leuke kiekje wilt maken.

Altijd je telefoon dichtbij

Ben jij ook altijd je telefoon kwijt, heb je hem ergens neergelegd of is hij weer onderin je tas gezakt? Die tijden zijn nu echt voorbij! Met een telefoonhoesje met koord heb je altijd je telefoon binnen handbereik. Handig toch! Sinds ik dit hoesje in mijn bezit heb kan ik niet meer zonder. Er is veel keuze in telefoonhoesjes met een koord maar ik ben gegaan voor de hoesjes van Nice Guy Freddy omdat ze stevig zijn, het koord is sterk, de hoesjes zien er stoer uit en zijn ook nog eens duurzaam.


Duurzaam op reis​


Deze hoesjes zijn duurzame omdat ze gemaakt zijn van tarwe & upcycled plastic. Buiten dat ze er onwijs tof en stoer uitzien zijn ze dus ook nog eens milieuvriendelijk! De collectie van Nice Guy Freddie bestaat uit een reeks verschillende telefoonhoesjes van doorzichtig tot roze of zwart. Alle koorden zijn verstelbaar waardoor ze voor iedere lengte makkelijk aan te passen zijn. De koorden zijn er in verschillende designs en afgewerkt met goud of zilveren details. Fashionable on point!


> Bekijk hier telefoonhoesjes met koordVan alle gemakken voorzien


Even snel een berichtje sturen dat je veilig bent aangekomen op bestemming, FaceTimen met het thuisfront onder de Eiffeltoren of laat je telefoon gewoon lekker bungelen terwijl je een strandwandeling maakt. Met een telefoonhoesje met koord heb je altijd je handen vrij voor de echt belangrijke dingen zoals een heerlijke Italiaanse Gelato of een paar shoppingbags ;). Ik ben in ieder geval fan!


#add