Zoeken

Top 5 Instagram Hotspots in Amsterdam!


Niets is leuker dan om lekker de stad in te gaan en allerlei nieuwe hotspots te ontdekken. Van de mooiste grachtenpandjes tot aan de altijd gezellige Jordaan. We hebben het natuurlijk over onze prachtige hoofdstad, Amsterdam. Een stad, waarmee je je Instagram gegarandeerd een boost kunt geven met de meest toffe foto’s. Wij hebben daarom speciaal voor jou de leukste hotspots op een rijtje gezet.

1. Corner Bakery I Jan Pieter Heijestraat 131

Met maar liefst drie filialen is de Corner Bakery een begrip in Amsterdam. Je kunt hier genieten van delekkerste gerechten waaronder mijn favoriet de açai bowl. Daarnaast maakt het behang en de vrolijke inrichting het zeker een Instagram-waardige hotspot. Mijn favoriete filiaal is toch echt die in Amsterdam Oud-West, maar je kunt zeker ook in de andere filialen genieten van een overheerlijke lunch.


2. De Drie Graefjes I Rokin 130

Plof na al dat winkelen heerlijk neer bij De Drie Graefjes, waar je kunt genieten van de lekkerste taarten. De Drie Graefjes staat bekend om de mooiste regenboogtaart en de allerlekkerste red velvet cake van heel Amsterdam. Je hebt er genoeg zitplek, waarbij je in de zomer zelfs kunt genieten van het heerlijke weer op het leuke dakterras. Zeker een bezoekje waard voor als je opzoek bent naar een gezellige hotspot om lekker bij te kletsen met je vriendinnen.

3. Ree 7 I Reestraat 7

Nog zo’n leuk plekje is Ree 7 en is samen met Pluk gevestigd in de Reestraat. Ree 7 en Pluk zijn beide van dezelfde eigenaresse en dit is zeker terug te zien in de filialen. Kies jij voor een heerlijke Freakshake of ga jij voor de all-time-favorite American Pancakes, het maakt niet uit want alles is super lekker hier. Daarnaast maken ze ook nog eens de lekkerste zelfgemaakte cakes waar je iedereen een plezier mee zal doen. Al het eten wordt onwijs mooi geserveerd waardoor het je Instagram feed zeker op zal vrolijken.Lees hier: Maak een citytrip naar onze eigen hoofdstad, Amsterdam!


4. Pluk I Reestraat 19

Heb je zin in een heerlijk ontbijtje onder het genot van de lekkerste koffie? Dan zit je bij Pluk zeker goed. Pluk is met twee filialen gevestigd in de welbekende negen straatjes en is dus super goed bereikbaar. Naast al het lekkere eten kun je er ook terecht om de leukste woonaccessoires te kopen, waarmee je je huis helemaal Instagram-proof kunt maken. Mocht je er ooit eens langs gaan, dan zijn de huisgemaakte smoothies zeker een aanrader!

5. Vegan Junkfood bar I Marie Heinekenplein 9

Deze welbekende keten heeft meerdere locaties in Amsterdam, waarbij de leukste naar mijn mening toch echt zit gevestigd in het al te gezellige Pijp district. Een aan te raden hotspot, mocht je opzoek zijn naar lekkerste Vegan-food. Je betaalt er wel wat meer voor dan bij de andere hotspots, maar je zal het gegarandeerd lekker vinden. Daarnaast is het ook nog eens erg leuk ingericht met de mooiste muren vol graffiti om de leukste foto’s mee te maken.

See you in Amsterdam!