Zoeken

Zijn deze kleurrijke koffers de hype waard?
Zijn deze kleurrijke SUITSUIT koffers de hype waard?Iedereen kent ze wel de super hippe SUITSUIT koffers in allerlei kekke kleurtjes. Ieder seizoen breiden ze de collectie uit met nog meer toffe kleurtjes en inmiddels zijn er al tientallen om uit te kiezen.Na de vele reizen die ik al gemaakt heb was het in het begin een echte struggle om de juiste koffer te vinden en zeker ook nog één die er leuk uitziet. Het Nederlandse merk SUITSUIT bestaat al sinds 2008 en bracht koffers op de markt waar menig vrouwenhart sneller van gaat kloppen. Koffers zijn namelijk steeds meer een mode-accessoire geworden.


Ook ik wilde er wel stijlvol bijlopen op de luchthaven met de vrolijke koffers van SUITSUIT en daarom schafte ik diverse maten aan. Uit eigen ervaring vertel ik je vandaag of deze leuke kleurrijke koffers het kwalitatief ook waard zijn.


> Koop hier je eigen SUITSUIT koffer.De collecties.


De allereerste FABULOUS FIFTIES collectie kwam er in 4 verschillende pastelkleuren. Roze, geel, lila en mint gecombineerd met zilver en wit hardware. Op de luchthaven zie je honderden zwarte en zilveren koffers voorbij komen maar deze koffers werden een ware hype dankzij de vrolijke kleurtjes. De daarop volgende collectie genaamd FABULOUS SEVENTIES verschilt niet veel in model maar wel in kleur. De 2 laatste collecties zijn uitgerust in prachtige kleuren uit de jaren 70. Deze koffers hebben goud met bruine hardware wat de koffers naar mijn mening een stuk luxer laat ogen.


De voordelen van de SUITSUIT koffers.


Oké, even ter zake... Zijn de koffers naast de looks ook kwalitatief de moeite waard? De SUITSUIT koffers zijn er in 3 maten. De maat 55 is het handbagage formaat, de 66 is een tussenmaat en de 76 is de grote variant die voor een langere vakantie enorm handig is. Alle handbagage koffers van SUITSUIT voldoen met zijn 55 x 36 x 20 cm aan IATA norm. Deze kleine koffer is naast handbagage voor een vlucht ook onwijs handig voor een weekendje weg of een staycation. In de handbagage koffer zitten verschillende vakken zodat je kleine accessoires en electronica ook handig en beschermd kan opbergen.


Deze 76 reiskoffer is groot genoeg voor vakanties van ongeveer twee tot drie weken. Ook deze koffer heeft diverse vakken voor toiletartikelen of andere kleinere items. Alle koffers zijn uitgerust met het ingebouwde TSA-slot en 4 wielen waardoor de koffers enorm wendbaar zijn. Ik zal nooit meer een koffer aanschaffen met maar 2 wielen want het comfort van de 4 wielen is niet uit te leggen als je dit zelf nog niet ervaren hebt. Je kunt de koffer dankzij de 4 wielen rechtop rollen waardoor er totaal geen gewicht op je arm rust.


Dankzij de onwijs leuke kleurtjes vind je jouw koffer altijd als eerste terug op de bagageband!Eindconclusie


De koffers zijn er tussen de €119,95 en €169,95. Naast dat de koffers er fantastisch uitzien dankzij de kleurtjes en het stijlvolle metaal zijn de koffers ook onwijs stevig dankzij het materiaal polycarbonaat. Het handige ingebouwde slot zorgt ervoor dat je geen losse slotjes of kofferriemen meer nodig hebt. Mijn eindconclusie is dat de SUITSUIT koffers het zeker waard zijn. Wil jij er fabulous bijlopen op luchthaven en er snel één aanschaffen doe dat dan bij BagageOnline. De koffer wordt binnen 1 dag geleverd en je hebt direct 5 jaar garantie!

Add: de koffer heb ik gekregen van Bagage Online